طرز تهیه مربای گل گاوزبان

 مربای گل گاوزبان تازه ,مربای گل گاوزبان با لیمو عمانی , خواص مربای گل گاوزبان طرز تهیه مربای گلرنگ خوشمزه

پرخاصیت و آرامبخش مربای گلرنگ با خاصیت آرامش بخشی که دارد می تواند مربای مناسب برای صبحانه و شروعی آرامبخش برای روز باشد، شاید نام مربای گل زعفران را نشنیده باشید، اما این مربا به قدری خوش رنگ، خوش طعم و آرامش بخش است که حتما شما را جذب خواهد کرد.گل گاوزبان یک گیاه دارویی محسوب می شود که حاوی ویتامین C و بتاکاروتن، اسیدهای چرب و بسیاری از مواد معدنی از جمله کلسیم و پتاسیم، روی و آهن است و دارای گل گاوزبان دارای خاصیت آرامبخشی است که دارای خاصیت گرم و خشک است و در درمان افسردگی، بیماری های عصبی و یائسگی و قاعدگی مفید است. جوشانده گل گاوزبان با عسل درمان سرفه های خشک در فصل زمستان است و به کاهش تورم مجرای بینی، گرفتگی صدا، گلودرد و تنگی نفس کمک می کند.مصرف مربای گل گاوزبان در صبحانه به شما کمک می کند روز را آرامتر سپری کنید.مربای گل گاوزبان تازه مواد لازم مربای گل گاوزبان تازه گل گاوزبان تازه 250 گرم شکر 500 گرم آب 2 لیوان لیموی تازه نصف طریقه درست کردن مربای گل گاوزبان , مربای گل گاوزبان تازه ,مربای گل گاوزبان با لیمو عمانی طرز تهیه مربای گل گاوزبان

تازه گل گاوزبان تازه را در نصف لیوان آب بریزید و بگذارید 1 تا بماند. 2 ساعت و گلبرگ ها کاملا پخته می شوند.شکر و 2 پیمانه آب را در قابلمه ای بریزید و بجوشانید تا غلیظ شود.گل گاوزبان خشک را به شهد اضافه کنید.لیمو را از وسط نصف کرده دانه ها را بردارید و بجوشانید تا به غلظت مناسب برسد.شعله را خاموش کرده و لیمو را بردارید. از مارمالاد گرفته و در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید.  مربای گل گاوزبان خشک، مربای گل گاوزبان با لیمو عمانی مواد لازم برای مربای گل گاوزبان با لیمو عمانی 2 لیوان شکر، 2 لیوان لیمو عمانی، 2 گلچه، 250 گرم آبلیمو تازه، 1 قاشق چایخوری آبلیموی تازه در صورت نیاز ، 1 شب در آب سرد خیس کنید تا کثیفی ها کاملا پاک شوند. سپس با 1 لیوان آب بجوشانید تا کاملا نرم شود، لیموها را چند ساعت قبل خیس کنید، برای تهیه شربت، 1 پیمانه آب شکر را روی حرارت ملایم بجوشانید، لیموها را با چنگال سوراخ کرده و به شربت اضافه کنید. و به جوشاندن شربت ادامه دهید.گل گاوزبان را به همراه آبی که در آن جوشانده است به شربت اضافه کنید و 20 دقیقه بجوشانید.در این مدت شربت را هم نزنید تا بعدا شیرین نشود.لیمو عمان را برداشته و آب لیموی تازه را به مربا اضافه کنید و بعد از ۱ دقیقه حرارت را خاموش کنید، در صورت تمایل می توانید عصاره هل یا وانیل را به این مربا اضافه کنید. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه دونات شکلاتی

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …