بادمجان ها را به ورقه های عمیق به عرض حدود 3 سانتی متر برش دهید تا از یک طرف بادمجان ها جدا نشوند. در ماهیتابه کمی روغن نباتی گرم کنید. بادمجان ها را داخل آن بریزید و در آن را ببندید و هر طرف را حدود 2 دقیقه تفت دهید. باید نرم باشند بعد از خنک شدن بادمجان ها برش ها را با گوشت چرخ کرده ای که برای شام آماده می کنید پر کنید. بادمجان آماده شده را در ظرف مخصوص فر یا سینی فر قرار دهید. بادمجان ها را به صورت هلالی بچینید تا تزیین شود، سیر و فلفل سبز را اضافه کنید سپس سس گوجه فرنگی را بریزید. در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 40 تا 60 دقیقه بپزید و سرو کنید.این غذا را می توانید با برنج یا بلغور یا نان تازه سرو کنید.سس نباید خشک یا خیلی روان باشد. .