طرز تهیه سرکه سیب خانگی

ممکن است در نگاه اول وقت گیر و کمی سخت به نظر برسد، اما اگر جرات یک بار انجام آن را پیدا کنید، متوجه می شوید که نه تنها سخت نیست، بلکه به آن خواهید رسید. پایان. طعمی که تا به حال نچشیده اید را تجربه کنید، این طعم را در هیچ فروشگاهی نمی توانید پیدا کنید، سرکه سیب علاوه بر تمام خواصی که برای زیبایی و سلامت پوست و مو دارد، می تواند به عنوان یک آنتی هیستامین علائم آلرژی را کاهش دهد. به گزارش هلث، یکی از خواص سرکه سیب کاهش علائم آلرژی است، اگر از آلرژی فصلی رنج می برید، می توانید با مصرف یک قاشق غذاخوری سرکه سیب با یک لیوان آب و یک قاشق دیگر آبریزش بینی بهتر نفس بکشید و آبریزش بینی را از بین ببرید. روزی قاشق غذاخوری عسل این معجون ضد حساسیت را می توانید تا سه بار در روز میل کنید. اما کارشناسان معتقدند که بهترین سرکه سیب خانگی است. اگر می خواهید سرکه سیب را با سیب های زرد زمستانی درست کنید، این دستور را دنبال کنید.طرز تهیه سرکه سیب: مواد لازم برای تهیه سرکه سیب: 3 کیلو سیب، 3 پیمانه سرکه سفید، 3 قاشق غذاخوری شکر، 3 قاشق چایخوری نمک، 20 قاشق چایخوری نخود، آب به میزان لازم برای تهیه سرکه سیب خانه: ابتدا سیب ها را با پوست خوب بشویید و بگذارید خشک شوند.سپس آنها را به چهار قسمت تقسیم کرده و هسته آن را جدا کنید و سیب های خرد شده را در ظرف مناسبی بریزید. اگر تقریباً 1/4 مخزن خالی باشد، مخزن نباید پر شود. چون باید جای خالی داشته باشد.سپس شکر و نمک و نخود و سرکه را با هم مخلوط کرده و با آب در قابلمه بریزید. مراقب باشید در قابلمه را پر از آب نکنید. مواد داخل قابلمه را با قاشق چوبی خوب هم بزنید. یک پارچه روی قابلمه بگذارید و آن را با کش ببندید. به جای بستن در این کار را انجام دهید. چون ممکن است درب محکم بسته نشود و هوا و رطوبت وارد مخزن شود و سرکه کپک بزند لطفا پس از بستن پارچه روی درب مخزن آن را در جای گرم و تاریک بگذارید. ده روز اول هر روز در ظرف را باز کنید و مخلوط را با قاشق چوبی هم بزنید. سیب ها را به ته ظرف فشار دهید. بعد از ده روز در ظرف را خوب ببندید و بگذارید ده روز بماند. ظرف ده روز دوم را باز نکنید. بعد از 20 روز سیب ها نرم می شوند و در ته ظرف می نشینند. حداقل 50 روز سرکه را بگذارید تا ته نشین شود. بعد از این مدت سرکه آماده است. آن را در یک پارچه تمیز کننده صاف کرده و در بطری بریزید و در کابینت نگهداری کنید. .در تهیه سرکه سیب دقت کنید که در روش قبل باید حدود دو ماه فرصت دهید تا سرکه خوب جا بیفتد.طرز تهیه سرکه سیب به روشی ساده: طرز تهیه سرکه سیب,تهیه سرکه سیب طرز تهیه سرکه سیب خانگی
مواد لازم برای سرکه سیب: 4 کیلو سیب، 1 پیمانه سرکه طرز تهیه سرکه سیب خانگی: ابتدا سیب ها را بشویید و اجازه دهید تا آنها را تهیه کنید. خشک. پس از برداشتن دم و هسته سیب ها، آنها را به قطعات کوچکتر برش دهید. در یک قابلمه تمیز و خشک بریزید و سرکه را اضافه کنید. مطمئن شوید که حدود 1/4 شیشه خالی است. در وان را ببندید لازم نیست خیلی خوب ببندید حتی می توانید با پارچه و کش آن را ببندید و بعد در جای نسبتا گرمی مانند گوشه آشپزخانه قرار دهید بعد از 2-3 ماه ، در را از دیگ باز کنید و بچشید اگر ترشی بود و بس. سپس آن را در یک پارچه تمیز کننده قرار دهید و آب آن را کاملا جدا کنید و سپس در ظرف شیشه ای قرار دهید و بعد از 15-20 روز می توانید از سرکه سیب خود استفاده کنید. سرکه سیب خانگی,طرزتهیه سرکه سیب طرز تهیه سرکه سیب: برای تهیه سرکه سیب باید سیب ها سالم و بدون پوسیدگی و آسیب باشند. هر چه سیب ها سالم تر و شیرین تر باشند سرکه با کیفیت تری خواهید داشت برای تهیه سرکه سیب نمی توانید سرکه اضافه کنید.در این صورت اثرگذاری سرکه بیشتر طول می کشد، ممکن است بین 7 تا 8 ماه یا حتی 1 سال طول بکشد.• هر چه تعداد سیب های له شده و آب گرفته و سرکه اضافه شود و به دمای مناسب برسد، سرکه سیب سریعتر عمل می کند. • می توانید از اندازه کف دست خود برای تسریع در تخمیر استفاده کنید. نان سنگک را روی سیب های داخل قابلمه قرار دهید. .

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …