برای روغن انداختن قورمه سبزی چه باید کرد؟

روغن انداختن قورمه سبزی, رازهای روغن انداختن قورمه سبزی, چند ترفند برای روغن انداختن خورش قورمه سبزی

فوت و فن برای روغن انداختن قورمه سبزی

خورش قورمه سبزی بی تردید دوست داشتنی ترین غذای ایرانی میباشد و هر کس بتواند این خورش را به خوبی تهیه کند یک آشپز پیشه ای محسوب می شود . در این مقاله درباره راهکارهای یکی از نکات مهم پخت این خورش توضیح می دهیم. چکار کنیم قورمه سبزی ما روغن بیندازد؟ این سوال بسیاری از خانم های منزل دار می باشد. با ما همراه باشید تا جواب این سوال را به دست بیاورید.

راهکارهای روغن انداختن قورمه سبزی

خرد کردن سبزی

بر تصویرها آش و کوکو که احتیاجی نیست سبزی خیلی خرد شود، برای خورش قرمه سبزی، باید قطعا سبزی را زیاد ریز خرد کرد. سبزی هایی که درشت خرد شده باشند، حتی با مدت دوران پخت طولانی نیز درست جا نمی افتند و در عاقبت خورش شما به روغن نمی افتد. چنانچه از دستگاه سبزی خرد کن استفاده می کنید، قطعا دو بار سبزی را خرد کنید. اگر هم از چاقو استفاده می کنید، خیلی با بردباری این کار را انجام دهید. قطعا از چاقوی تیز استفاده کنید، چون سبزی باید خرد شود نه اینکه له شود.

روغن انداختن قورمه سبزی, رازهای روغن انداختن قورمه سبزی,ترفند روغن انداختن قورمه سبزی

رازهای روغن انداختن قورمه سبزی

سرخ کردن سبزی

سرخ کردن سبزی یکی از نکاتی میباشد که در روغن انداختن خورش قورمه سبزی کمک بسیاری می کند. هر چقدر سبزی خورشتی را بیشتر حرارت دادن دهید در آخر خورش سیاه تر و پر روغن تری خواهید دشت. البته این کار سبب می شود که خواص سبزی ها از بین برود این کار را انجام ندهید بهتر میباشد.

بیشتر بخوانید:  خواص لوبیا سبز

روغن انداختن قورمه سبزی با یخ

چنانچه پس از پخته شدن مواد خورش شما جاافتاده به نظر نیامد و آن چیزی که موردنظر شما میباشد نبود و قورمه سبزی به اندازه کافی روغن نینداخته بود، چند قالب کوچک یخ به خورشتان افزایش کنید. این سبب میشود که خورش روغن بیندازد و کاملا جا افتاده به نظر بیاید.

روغن انداختن قورمه سبزی, رازهای روغن انداختن قورمه سبزی, چند ترفند برای روغن انداختن خورش قورمه سبزی

آموزش روغن انداختن قورمه سبزی

افزایش کردن روغن مایع

یکی دیگر از شیوه های روغن انداختن قورمه سبزی که آسان ترین روش نیز است این میباشد که قدری روغن در بین پخت خورش افزایش کنید و بگذارید همه مواد خورش به آرامی در روغن سرخ شوند.

آب زیاد نریزید

هر چقدر هم خورش های آبکی دوست داشته باشید، نمی توانید توقع داشته باشید تا خورش قورمه سبزی را هم خیلی پرآب و هم جا افتاده و به روغن افتاده درست کنید. بهترین کار این میباشد که از همان اول به اندازه کافی در خورش آب بریزید تا مجبور نشوید برای اینکه خورش کامل بپزد مجددا به آن آب افزایش کنید.

در آخر پخت خورش قورمه سبزی زمانی که مطمئن شدید که خورش شما آماده شده و سبزی و گوشت آن پخته اما آب زیادی دارد شما می توانید شعله را زیاد کنید و در قابلمه را بردارید تا آب آن بخار شود و خورش غلیظ و لعابدار شود.

 

مطلب پیشنهادی

فواید گوشت مرغ

اگر بخواهیم گوشت مرغ را در 1 کلام شرح دهیم، “همه کاره بودن” توضیح مناسبی …