![مرباى هويج،طرز تهیه مرباى هويج مواد لازم برای پخت مربا هويج, پخت مربا هویج](https://khoyweb.ir/wp-content/uploads/2022/09/d8afd8b1d8b3d8aa-daa9d8b1d8afd986-d985d8b1d8a8d8a7-d987d988db8cd8ac_631a004811ea9.jpeg)
![مواد لازم برای پخت مربا هويج،پخت مربا هویج مرباى هويج,طرز تهیه مرباى هويج](https://khoyweb.ir/wp-content/uploads/2022/09/d8afd8b1d8b3d8aa-daa9d8b1d8afd986-d985d8b1d8a8d8a7-d987d988db8cd8ac_631a0048274c0.jpeg)
![مواد لازم برای پخت مربا هويج،پخت مربا هویج مرباى هويج,طرز تهیه مرباى هويج](https://khoyweb.ir/wp-content/uploads/2022/09/d8afd8b1d8b3d8aa-daa9d8b1d8afd986-d985d8b1d8a8d8a7-d987d988db8cd8ac_631a0048274c0.jpeg)
![مواد لازم برای پخت مربا هويج،پخت مربا هویج مرباى هويج,طرز تهیه مرباى هويج](https://khoyweb.ir/wp-content/uploads/2022/09/d8afd8b1d8b3d8aa-daa9d8b1d8afd986-d985d8b1d8a8d8a7-d987d988db8cd8ac_631a0048274c0.jpeg)
![مواد لازم برای پخت مربا هويج،پخت مربا هویج مرباى هويج,طرز تهیه مرباى هويج](https://khoyweb.ir/wp-content/uploads/2022/09/d8afd8b1d8b3d8aa-daa9d8b1d8afd986-d985d8b1d8a8d8a7-d987d988db8cd8ac_631a0048274c0.jpeg)
![طرز تهیه مربای هویج خانگی،طرز تهیه مربای هویج کارخانه ای طرزتهیه مربای هویج,طرز تهیه ی مربای هویج](https://khoyweb.ir/wp-content/uploads/2022/09/d8afd8b1d8b3d8aa-daa9d8b1d8afd986-d985d8b1d8a8d8a7-d987d988db8cd8ac_631a00484b61a.jpeg)
![طرز تهیه مربای هویج خانگی،طرز تهیه مربای هویج کارخانه ای طرزتهیه مربای هویج,طرز تهیه ی مربای هویج](https://khoyweb.ir/wp-content/uploads/2022/09/d8afd8b1d8b3d8aa-daa9d8b1d8afd986-d985d8b1d8a8d8a7-d987d988db8cd8ac_631a00484b61a.jpeg)
![طرز تهیه مربای هویج خانگی،طرز تهیه مربای هویج کارخانه ای طرزتهیه مربای هویج,طرز تهیه ی مربای هویج](https://khoyweb.ir/wp-content/uploads/2022/09/d8afd8b1d8b3d8aa-daa9d8b1d8afd986-d985d8b1d8a8d8a7-d987d988db8cd8ac_631a00484b61a.jpeg)
![طرز تهیه مربای هویج خانگی،طرز تهیه مربای هویج کارخانه ای طرزتهیه مربای هویج,طرز تهیه ی مربای هویج](https://khoyweb.ir/wp-content/uploads/2022/09/d8afd8b1d8b3d8aa-daa9d8b1d8afd986-d985d8b1d8a8d8a7-d987d988db8cd8ac_631a00484b61a.jpeg)
برای “تهیه مربای هویج”: می توانید از ورقه های تازه پوست پرتقال در مربای هویج (حدود 1/2 پیمانه) یا دو قاشق مرباخوری خشک استفاده کنید که البته باید این کار را انجام دهید. بعد از آن کمی بجوشانید و چند ساعت در آب سرد قرار دهید و آب آن را به صورت دوره ای عوض کنید. پوست پرتقال را 3 بار در آب بجوشانید تا تلخی آن گرفته شود. بادام و پسته هم در مربای هویج عالی هستند و مربا را زیبا می کنند. اگر می خواهید دیر بپزید، از هر کدام یک قاشق غذاخوری به مربای خشک اضافه کنید، اگر مربای هویج در دمای کم و یکنواخت پخته شد، سفت نمی شود و اگر جا افتاد، دوباره مربا را با آب جوش روی حرارت قرار دهید. 100 میلی گرم آب جاری پنج دقیقه و از روی حرارت بردارید. و بعد از سرد شدن در ظرفی گذاشته و کنار می گذاریم. *** بهتر است مرباها را در ظرف لعابی درست کنید و برای خوش رنگ شدن آن از قاشق چوبی استفاده کنید.*** بهتر است مربای هویج را بعد از پخت 24 ساعت در همان قابلمه نگه دارید تا اگر دلمه شد دوباره با کمی آب یا گلاب بجوشانید. .